Om opgavemagi

Vidste du at en farve kopi er ca. 6 gange dyrere end en sort/hvid kopi?

Om mig

 Velkommen til Opgavemagi! Mit navn er Trine og min store passion er at arbejde med børn og give dem de bedste forudsætninger for at lære. Jeg bor sammen med min kæreste og to børn i Nordjylland, hvor jeg også arbejder som børnehaveklasseleder. Jeg er uddannet idrætspædagog og med mere end 8 års erfaring som børnehaveklasseleder og 20 års erfaring som gymnastikinstruktør, har jeg stor erfaring med at skabe inspirerende aktiviteter for børn. Børns udvikling og trivsel står altid højest på min dagsorden. Især arbejdet med børns udvikling, lærings og trivsel i overgange fra børnehave til skole, har min store interesse. 

SÅDAN STARTEDE OPGAVEMAGI 

Da jeg i startede som børnehaveklasseleder oplevede jeg, at det var svært at finde inspirerende kopi materiale. Enten var kopisiderne gammeldags og i dårlig kvalitet ellers også var de så fyldte med farve, at enhver printer ville få sved på panden. Jeg begyndte derfor at udvikle mine egne i et enkelt og ofte sort/hvid design. Langsomt begyndte jeg at dele mine materialer og i 2018 startede jeg Opgavemagi.dk. 

På Opgavemagi tilbyder jeg et bredt udvalg af undervisningsmaterialer og inspiration til børn i alderen 3 – 8 år.  Her kan du som, forældre, pædagog og lærer, hente materiale og få inspiration til sjove aktiviteter, helt gratis. 

 Jeg håber at du har lyst til at udforske min hjemmeside, som jeg løbende opdaterer med nye materialer og ideer, der kan bruges i din undervisning eller derhjemme.

Alle materialer er gratis for private. For institutioner eller virksomheder gælder følgende: Al kopiering, analogt og digitalt, af materialet på opgavemagi.dk er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node.

Om materialerne

Tak fordi du hentede mit materiale, det betyder mere end du tror.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte mig på opgavemagi@gmail.com

Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med licensgiver.

Alt tekst og mange af illustrationerne  er udarbejdet af opgavemagi. Det fremgår af de enkelte materialer, hvem der også har lavet illustrationer til materialet.  

Sammen kan vi gøre læring magisk 

Trine 

Illustration lavet af: